[:en]

[:hu]

Mi vagyunk a mi ötödik hete zárlatot, és bár a dolgok messze normális, reméljük maradsz biztonságos és jól. Van már egy csomó változás -, hogy ez a megragadása új rutinokat otthon tölti húsvéti szeretteivel gyakorlatilag vagy alkalmazkodni kell az új módjait vásárlás.

A Tesco, az üzleti valószínűleg többet változtak az elmúlt hetekben, mint azt az egész az elmúlt tíz évben. Tehát nevében a teljes Tesco csapat, köszönöm a támogatást és türelmet, amit bemutatott, miközben megpróbáltuk tenni annyit, hogy első a biztonság, és a segítséget, a lehető legtöbb ember kap az élelmiszer szükséges.

Ahogy mi csináltunk az elmúlt héten, azt akartuk, hogy tartsa meg frissíteni a mi változik, ahogy továbbra is kezelni a kihívások COVID-19:

Élelmiszer valamennyi
 • Biztosítása segítjük leginkább rászoruló fogyasztók a legfontosabb. Ezen a héten már közel 1 millió szállítás sín van, amely mintegy 400.000 több, mint amit már hat hete. Majd növelni ezt az 1,2 millió szállítások hetente a következő néhány hétben.
 • A kormány adott nekünk egy listát, akikről úgy vélik, hogy a kiszolgáltatott emberek, és mi kínál azoknak az embereknek, elsőbbségi hozzáférést szállítási helyekkel. Mi is most már aktívan dolgozik a kormány, hogyan tudjuk növelni a kapacitást, hogy segítsen egy kibővített listája, akik esetleg nem a saját kritikus veszélyeztetett listán, de aki esetleg szükségük van a támogatásra. Szeretnénk továbbra is felszabadítani annyi slot lehetséges, ezért ha lehet áruházi vagy valaki megcsinálja, kérem tegye.
 • Múlt hétvégén, megnyitottuk első két pop-up üzletek NHS Nightingale oldalak Birminghamben és Londonban. Az üzletek vette csak egy hét, hogy építeni, és fog szolgálni NHS dolgozók a lényeget szükséges, a nap 24 órájában.
 • Az elmúlt hétvégén, bevezettük az új elsőbbségi hozzáférést támogató intézkedések gondozók és az az NHS és segélyhívó szolgáltatások. Ezek a csoportok most invitálnak egyenesen az első a sorban, ezzel segítve őket üzlet gyorsabban, időnként legkedvezőbb körül létfontosságú munkájukat.
Biztonsági mindenkinek
 • Mint tudja, mi vezettünk be rendkívüli biztonsági intézkedések üzleteinkben, beleértve védőfalak minden pénztárnál, szociális távolságtartás feliratok, egyirányú áramlási rendszer korlátozza a fogyasztók száma a bolti, a rendszeres mélytisztítás, kézfertőtlenítővel és tisztító állomás.
 • Elengedhetetlennek munkások foglalkoznak a lakosság, néhány kollégánk is szeretnénk használni maszkok és kesztyűk. Azért kínáljuk ezeket a kollégák, ha úgy döntenek, hogy használja őket, bár ez még mindig nem kötelező, és a Közegészségügyi England tanácsolom, hogy ne legyen kötelező.
 • Tisztában vagyunk azzal, hogy néhány ügyfelünk szorong, és a balesetek száma, ez azt eredményezte, altercations más vásárlók, sőt kollégáink. Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy szem előtt tartva a nehéz körülmények között, hogy mindannyian működő és figyelmes egymáshoz, és munkatársaink a bolti.
Támogató munkatársaink
 • A kormány kiterjeszti a COVID-19 tesztelési folyamat kritikus fronton dolgozók, beleértve a Tesco, és elkezdjük a próbán egy régióban ezen a héten. Tesztelés lesz teljesen önkéntes, és csak a kritikus dolgozók jelenleg tapasztalható tünetek, vagy azok számára, akik a tünetek, akik élnek kritikus dolgozók. Reméljük, hogy képes legyen dobni ezt ki szélesebb körben és tájékoztatni fogjuk munkatársaink többet, amint csak lehet.
 • A kihívások az elmúlt hetek azt jelenti, hogy minden eddiginél nagyobb, meg kell gondolni, ügyelve magunkra és egymásra. Tettük két mentális jólétét szerszámok, Atmoszféra és SilverCloud, ingyenesen elérhető, hogy minden 300.000 brit kollégák a következő 12 hónapban. Headspace ad egyszerű, könnyen technikák segítségével a felhasználók inkább, alvás jobb és a stressz kevesebb. SilverCloud egy online önsegítő eszköz, amely hozzáférést biztosít egy sor jó közérzet tanácsadás együtt Nuffield Health, beleértve az alvás, szorongás, bánat és foglalkozik a bizonytalanság.
 • Annak érdekében, hogy az üzleti futás, mi toborzott mintegy 50.000 új ideiglenes kollégák. A jó hír az, hogy munkatársunk hiányzási ráta csökken, és jelenleg mintegy 41.000. Ahogy kollégáim visszatérhessenek a munkába, valami ideiglenes kollégái kezdi elhagyni a mi dolgunk. Mi nem jutott volna át az elmúlt néhány hétben, ha nem lett volna az a hihetetlen hozzájárulása az új kollégák. Rendkívül hálásak vagyunk nekik, és szeretnék köszönetet mondani nekik mindent, amit tettek.
Támogató közösségeink
 • Büszkék vagyunk arra, hogy a kiskereskedelmi partnere SalutetheNHS.org, jótékonysági, ami így 1.000.000 ételeket, hogy Frontline NHS dolgozók. Tesco adományoz az összes élelmiszer és összetevőket az ételek. Április 6-án, NHS élelmiszer szállítások indult a John Radcliffe Kórház Oxfordban, majd szállítások Great Ormond Street Londonban, és onnan a program kiépítésére.
 • Nemrég jelentettük be, hogy amellett, hogy a folyamatos havi adományt £ 3m étkezés, az elkövetkező 12 hét múlva adományoz további £ 15m élelmiszer közösségi csoportok és az élelmiszer bankok is, így a teljes élelmiszer adományokat a következő évre £ 52m. Mi most a mi harmadik héten, hogy a további élelmiszer-adományokat. Mi is adományozott £ 2m, hogy segítse a Vöröskereszt továbbra is alapvető munkáját, és amelynek középpontjában £ 2.000.000 finanszírozás a már meglévő táskák súgóközösségében adományozás rendszer jótékonysági, hogy segít a leginkább veszélyeztetett.
Egyik amit csinálunk nélkül lehetséges lenne a támogatást a kollégák, vagy a türelem és a megértés az ügyfelek. Volt egy hatalmas változás nagyon rövid idő alatt, és még sok neked és kollégáink alkalmazkodni. Még egyszer köszönöm a támogatást.
Vigyázz, és marad is. Együtt meg tudjuk csinálni.
Dave Lewis
Tesco vezérigazgatója

[:]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.