[:en]Thanks to the pandemic, consumers are turning primarily to digital solutions and expecting to be able to search, buy and order products quickly and safely – all from home, respecting the rules of social distance. This shift requires all businesses to rethink their business model and adapt to changing consumer needs, regardless of size.

Digital transformation is key, but a “digital presence” does not necessarily mean building an entire multimedia website or the risk of closing a physical business. There are solutions that allow businesses to quickly develop or refine their experience in digital commerce, whether or not they already have a well-established web presence.

The  following CyberSource tips can help you start an online business presence and adapt your existing online presence to current trends:

 1. Create a digital presence: Create a simple website to reach customers! There are a number of turnkey solutions available, but you should make sure you choose a website provider that is compatible with your payment system to make it easy to set up your online payment.
 1. Take advantage of e-commerce: Get the most out of your business website! If you have previously served primarily marketing purposes, add e-commerce features, make online payment available. This can not only help your business reach existing customers, but also create the opportunity for national or even global expansion.
 1. Take advantage of alternative digital payment options:
  • Digital Invoicing: Even larger merchants can be challenged with customers ’orders placed over the phone while stores are closed and employees work from home. With a simple digital invoicing solution, sellers can email invoices that allow customers to pay online and receive the product later by clicking a link, helping the seller get the product for faster. It’s also a great option for service companies – whether it’s repairing appliances or online yoga classes.
  • Virtual Terminal: Allows sellers to place an order over the phone and process it through an online point of sale.
  • Mobile POS terminal: when using iOS and Android mPOS application , it is enough to enter the amount to be paid, no signature is required, which is ideal in light of current contactless payment expectations.
 1. Rethink your checkout experience: For businesses that depend on customers to shop in the physical business, it is critical to keep customers and employees safe. Using a secure online payment solution called CyberSource Secure Acceptance Hosted Checkout, an automotive service chain has allowed customers to book services locally and pay using a link sent to their phone. This new, contactless trading experience was integrated into their services in a week, which facilitated business continuity, increased customer satisfaction and employee security.
 1. Pay now, take it over later: Designing on-site pickup and delivery has become critical for both small and large merchants as it maintains inventory flow and employment. CyberSource’s e-commerce payment solutions allow merchants to offer contactless on-site pickup.

[:hu]A világjárványnak köszönhetően a fogyasztók elsősorban a digitális megoldások felé fordulnak, és elvárják, hogy gyorsan és biztonságosan tudjanak keresni, vásárolni és megrendelni termékeket – mindezt otthonról, a társadalmi távolságtartás szabályait betartva. Ez az elmozdulás minden vállalkozás esetében megköveteli az üzleti modell újragondolását és a változó fogyasztói igényekhez való alkalmazkodást, mérettől függetlenül.

A digitális átalakulás kulcsfontosságú, de a „digitális jelenlét” nem feltétlenül jelenti egy teljes multimédiás weboldal felépítését, vagy a fizikai vállalkozás bezárásának kockázatát. Vannak megoldások, amelyek segítségével a vállalkozások gyorsan fejleszthetik vagy finomíthatják tapasztalataikat a digitális kereskedelem terén, akár van már megalapozott webes jelenlétük, akár nincs.

CyberSource alábbi tippjei az üzleti vállalkozások online jelenlétének elindításában és a már meglévő online jelenlét aktuális trendekhez való igazításában nyújthatnak segítséget:

 1. Digitális jelenlét létrehozása: Hozzon létre egy egyszerű weboldalt az ügyfelek eléréséhez! Számos kulcsrakész megoldás érhető el, de érdemes figyelni arra, hogy olyan weboldal-szolgáltatót válasszon, amely kompatibilis fizetési rendszerével, hogy könnyű legyen kialakítani az online fizetést.
 1. Használja ki az e-kereskedelem lehetőségeit: Hozza ki a legtöbbet üzleti weboldalából! Ha az eddig elsősorban marketing célokat szolgált, adjon hozzá e-kereskedelmi funkciókat, tegye elérhetővé az online fizetést.. Ez nem csak a meglévő ügyfelek elérésében segítheti vállalkozását, hanem megteremti a lehetőséget az országos, vagy akár világszintű terjeszkedésre is.
 1. Használja ki az alternatív digitális fizetési lehetőségeket:
  • Digitális számlázás: Még a nagyobb kereskedőknek is kihívást jelenthetnek az ügyfelek telefonon feladott megrendelései, miközben az üzletek zárva vannak és a munkatársak otthonról dolgoznak. Egyszerű digitális számlázási megoldással az eladók e-mailben küldhetnek ki számlákat, amelyek egy linkre kattintva lehetővé teszik az ügyfelek számára az online fizetést és a termék későbbi átvételét, ami segít az eladónak gyorsabban megkapni a termék ellenértékét. Ez egy remek lehetőség a szolgáltatást nyújtó vállalkozások számára is – legyen szó készülékek javításáról vagy online közvetített jógaórákról.
  • Virtuális terminál: Lehetővé teszi az eladók számára, hogy telefonon vegyenek fel rendelést, és azt online értékesítési ponton keresztül dolgozhassák fel.
  • Mobil POS terminál: iOS és Android mPOS alkalmazás használata során elegendő a fizetendő összeget beírni, aláírás nem szükséges, ami ideális a mostani érintésmentes fizetési elvárások tükrében.
 1. Gondolja újra pénztári tapasztalatait: Azon vállalkozások számára, amelyek a fizikai üzletben vásárló ügyfelektől függenek, kritikus jelentőségű az ügyfelek és az alkalmazottak biztonságának megőrzése. A CyberSource Secure Acceptance Hosted Checkout elnevezésű biztonságos online fizetési megoldás felhasználásával egy autóipari szolgáltatási lánc lehetővé tette az ügyfelek számára, hogy a szolgáltatásokat helyben foglalják le és a telefonjukra küldött link segítségével fizessenek. Ezt az új, érintésmentes kereskedelmi élményt egy hét alatt integrálták szolgáltatásaikba, amely elősegítette az üzleti tevékenységek folytatását, növelte az ügyfelek elégedettségét és az alkalmazottak biztonságát.
 1. Fizessen most, vegye át később: A helyszíni átvétel és kiszállítás kialakítása kritikus jelentőségűvé vált a kis- és nagyméretű kereskedők számára egyaránt, mivel fenntartja a készletáramlást és a foglalkoztatást. A CyberSource e-kereskedelemi fizetési megoldásai lehetővé teszik a kereskedőknek, hogy érintésmentes helyszíni átvételt kínáljanak.

[:]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük